Vaylon – Deux

      No Comments on Vaylon – Deux

De Deense synth pop band Vaylon ontdekte ik in december 2017, hoewel het trio Ole Ulrich Jensen, Dan Holte Beck en de Zweed Fredrik Sigeback al 22 releases sinds de oprichting in 2010 hebben uitgebracht. De 4 song EP Deux is de laatste uitgave. De sfeer van de mid-tempo tracks doet denken aan de Synth pop for a darkened room serie van het Amerikaanse label A Different Drum. Geoliede melodieën, een prettige begeleiding en genoeg variatie tussen de liedjes. Zelf geef ik de voorkeur aan Blindfolded en Seeds of Pain boven de laatste twee tracks, Back to Life en Stranger die toch wat voorspelbaarder klinken. Luister hieronder en overtuig jezelf.

[bandcamp width=100% height=120 album=667450484 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false artwork=small]