Skillet – Unleashed Beyond

      No Comments on Skillet – Unleashed Beyond

In 2016 kwam Unleashed van Skillet uit. Op een of andere manier heb ik dat album niet besproken, maar ga het ook niet alsnog doen. Het twaalf nummers tellende album is nu aangevuld met zeven extra tracks tot Unleashed Beyond. Jammer, dat deze deluxe editie niet meteen als optie is aangeboden. Echte fans staan nu tweemaal voor een uitgave. Wat krijg je extra? Vijf niet eerder uitgebrachte liedjes. Eerst Breaking Free, een stevig duet met Lacey Sturm (die je van Flyleaf kent). Strijkers in plaats van elektrisch gitaar geven extra cachet aan Stay Til the Daylight. Brave is een solide worship meezinger. Op z’n Amerikaans is het liedje afgedicht met synthesizers. Bluesrock is er in You Get Me High en mid-tempo hard rock in Set It Off.

Death Tiger remixte Feel Invincible tot een triphop versie, SOLI deed het voor The Resistance maar dan meer hip-hop. Het album sluit af met de versie van Stars voor de recent uitgebrachte film The Shack.

[spotify spotify:album:2KKPw3uv39fzhiUTS7zw37 ]