Lichtbeelden route Zwolle

      1 Comment on Lichtbeelden route Zwolle

Donderdagavond heb ik met Klazien het Amsterdam Light Festival bewandeld. Vrijdagavond is het de beurt aan de Lichtbeeldenroute in Zwolle. Onze zoon Johan tipte me op het initiatief van Zwolse ondernemers en het Zwollefonds, omdat De Websmid, het bedrijf waarvoor hij als webontwikkelaar actief is, de website heeft gemaakt. Tot 6 januari 2018 kun je in de sfeervol verlichte binnenstad van Zwolle 12 zogenaamde eye catchers bekijken. Ga je op een niet-koopavond heb je alle ruimte en gelegenheid om te fotograferen. De 12 eye catchers staan en hangen op bijzondere plekken in de binnenstad: op een bankje aan het Meerminnenplein bij de stadsmuur aan de Thorbeckegracht, in de Sassenpoort of midden in de Diezerstraat. Je kunt de kleine 4km lange wandeling in het centrum natuurlijk ook combineren met een horecagelegenheid. Op het Rodetorenplein is verder een ijsbaan en grote overdekte horecatent in winterse sferen aangelegd.

De papieren versie van de plattegrond is verkrijgbaar bij o.a. Waanders in de Broeren, Stadkamer Zwolle, Odeon de Spiegel, Stadscafé Blij en verschillende andere winkel- en horecagelegenheden. Veel plezier met de fotoreportage.