Thousand Foot Krutch – Untraveled Roads (live)

Thousand Foot Krutch live in concert betekent een bak energie, beukende drum- en gitaarpartijen en een stevige pot rockmuziek. Untraveled Roads is het eerste live album in zes jaar tijd en werd in volgepakte stadions verspreid over de Verenigde Staten eerder in 2017 opgenomen. Meer dan 462,000 TFK fans konden meezingen en springen op hits als Light up the Sky, Let the Sparks Fly en Born This Way.

Zanger Trevor McNevan bemoedigt zijn publiek aan het eind van Courtesy Call. God heeft ons mooi gemaakt, uiterlijk vertoon doet er niet toe.

Met zijn maatjes Joel Bruyere (bas), Steve Augustine (drums) en tourgitarist Andrew Welch serveert McNevon een afwisselende setlist uit de eigen discografie. Be Somebody en The End is Where We Begin ontbreken niet in het dozijn knallers met A Different Kind of Dynamite als afsluiter. Lekker hoor!