Sandra McCracken – Steadfast Live

Singer songwriter Sandra McCracken heeft al diverse moderne kerkgezangen geschreven en met haar folksy muziek aan de weg getimmerd. Haar laatste album Steadfast Live is een complilatie van live uitgevoerde hymnes, zoals Almighty God, Trinity Song, Sweet Comfort en Justice Will Roll Down. Het album werd door fans via Pledgemusic gefinancierd. Een eigen draai aan Be Thou My Vision,

God’s Highway (titelnummer van het 2016 album van Sandra) brengt je naar Call Him Good en Continously. With Great Gentleness, All Ye Refugees zijn de opmaat voor de twee afsluitende tracks, Love Will Bring You Home en We will Feast in the House of Zion. Naast de zangeres zelf zijn Liz Vice (Josh Garrels), Leslie Jordan en David Leonard (All Sons & Daughers) als muzikanten en zangers van de partij, 17 akoestische, meezingliedjes met diepgang, geloof, hoop en liefde.
[spotify spotify:album:3jnraq3w7INwzHvnwUvcHD ]