Kevin Max – Serve Somebody

Kevin Max‘s continuous delivery van nieuwe, gelukkig nooit vervelende albums, is ongelooflijk. Na Playing Games With the Shadow (2016) is er nu de EP Serve Somebody, een EP waarin Kevin’s liefde voor 80’s muziek spreekt. Covers blijven gevaarlijk, zeker onder fans die verknocht zijn aan het origineel. Wat mij betreft zijn zeker geslaagd: Let The Day Begin (The Call), Creed (Rich Mullins), Righteous Rocker (Larry Norman), welke zelfs heftiger is dan de hardrock versie van Norman zelf; het origineel is vrij kalm eigenlijk. In hetzelfde rijtje hoort Kyrie (Mr Mister). Red Letters van DC Talk (met nu niet Michael Tait, maar Kevin Max in de lead vocals) was en bleef rustig. De versie van Pride (In The Name of Love) van U2 is zwak. Er tussenin zit Gotta Serve Somebody (origineel van Bob Dylan). Toegift is de rockN mix van Gotta Serve Somebody. De liedkeuze per artiest is niet heel bijzonder. Samen op één album juist deze verzameling aantreffen wel.

[spotify spotify:album:15HLoWOWAfWLFmfJdiR0W2 ]