Coldplay – Kaleidoscope EP

      1 Comment on Coldplay – Kaleidoscope EP

Coldplay is druk met touren. Slim in het festival is de release van de 5 song EP Kaleidoscope als zoethouder sinds A Head Full of Dreams (2015) dan zeker. Een bijzonder plaatje met hypnotiserende nummers, zoals de opener All I Can Think About Is You en de samenwerking met de Amerikaanse rapper Big Sean in Miracles (Someone Special). Een prachtig gitaarsolo aan het eind van All I Can… en moderne electronica in Miracles gaan hand in hand. Het liedje is een oproep aan zoonlief om er wat van te maken: “In you I see someone special. You’ve got fire in your eyes, you’ll go further than we’ve ever gone.” Eerder in juli kwam de single ALIENS al uit compleet met animatievideo met de teksten.

Chris Martin c.s. gaan op Twitter prat op de vele gasten op de concertpodia tijdens de tour. Op de EP vind je The Chainsmokers in de Tokyo remix van Something Just Like This. De hand is vol met de EP mix van Hypnotised. Ik betrap mezelf op regelmatig terugluisteren. Fijne muziek, heel wat beter dan A Head Full of Dreams! Alle opbrengsten van het nummer worden gedoneerd aan het Migrant Offshore Aid Station, een vluchtelingen-hulporganisatie

[spotify spotify:album:0CE9VXSH70pz4BQzMPm9gO ]