Thomas Azier – Rouge

      1 Comment on Thomas Azier – Rouge

Diverse liedjes van Rouge gaan al enige tijd mee in Spotify afspeellijsten. Dan is het wel zo aardig je het hele album van Thomas Azier voor te leggen. Deze Fries werkte de afgelopen jaren in de Berlijnse muziekwereld, maar verhuisde onlangs naar Parijs. Electro, synthpop, maar ook zeker sprankelend pianospel onder ballads als opener Concubine. Gold, Talk To Me en de nieuwe ballad Babylon zijn sterke singles. Het tiental liedjes is verhalend opgezet, met de instrumenten als een prettig zittend jasje.

Constante kwaliteit verderop in Crucify en Berlin (erg lekker om op te wandelen!) en Starling. De vruchten van de opnames in een Normandisch kasteel en productie van multi-instrumentalist Dan Levy (The Dø) zijn lekker!

[spotify spotify:album:3NxGAbbciZd7bylgjM6Bmm ]