Aaron Sprinkle – Real Life

Aaron Sprinkle heeft enkele decennia lang zijn sporen verdiend bij bands als Poor Old Lu, Rose Blossom Punch, Fair. Hij is solo actief en produceerde meer dan 100 albums voor bands als Anberlin, Eisley, MxPx, New Found Glory en Story of the Year. Laat je door de hoes van Real Life niet op het verkeerde been zetten. Sprinkle is geen tiener en het album bevat geen punk. Nee, het bij Tooth & Nail uitgebrachte werk is synthpop. Soms met een urban inslag, alsof TobyMac langskwam (Never Alone), dan weer experimenteler (Someday, I Don’t Know Who You Are), op andere plekken zo radiopotent als maar kan (InvincibleReal Life), zodat ik eerder aan een mix van Daft Punk en Paper Route denk.

Afwisselend zijn ook Poema en Eisley gitariste en zangeres Elle Puckett (Invincible), Sherri DePree Bemis (Eisley) en Max Bemis (Say Anything) (Real Life), Memphis May Fire‘s Matty Mullins (Someday) en Stephanie Skipper in I Don’t Know Who You Are aan de microfoon te vinden. Verwoorde lessen over het echte leven. 10 pop tracks die zo lekker geproduceerd
zijn, dat je moeiteloos een herhaling kunt aanhoren.

[spotify spotify:album:6D7LpIkrfYcdkr9NDoQYeb ]