Hollyn – One-Way Conversations

De 20 jarige zangeres Hollyn die eerder vaak met Tobymac tourde, heeft bij Gotee Records getekend voor soloalbums. Haar eerste resultaat was een naamloze 6 song EP in 2015. Haar nieuwe full album One-Way Conversations bevat geen van de EP songs. Urban, funk en pop, fris en fruitig. Van opener Can’t Live Without, het dansbare Love With Your Life (aan het eind van het album is de Capital Kings remix opgenomen). Zeker, een hoog gehalte afkijken van wat in de pop hitlijsten hot & happening is, om een cross-over mogelijk te maken. 

Samenwerkingen zijn er met Steven Malcolm & Andy Mineo in Party in the Hills, Tree Giants in Girl en Tobymac in Go. Bryan Fowler, Dave Lubben, Wit & 42 North, Cole Walowac (Capital Kings) en natuurlijk Toby McKeehan (aka Tobymac) schreven mee en produceerden deze plaat. Naast springen en dansen zijn er rustpunten in Awe, Lovely en de gospel song Waiting For. Tekstueel moet je er niet van verwachten dan obligate regels als  “I just wanna walk with ya, but I always wanna give you your space, I know where you’re standin’ I can’t help you if you don’t let your walls fall down. Let your walls fall down.” Lekker, maar vluchtig als het plezier aan een ijsje in de zomerzon.