TobyMac – Hits Deep Live

      No Comments on TobyMac – Hits Deep Live

tobymac-hits-live-deepVoor Hits Deep Live heeft TobyMac in Louisiana een concert opgenomen van de 2016 tour (die overigens in 2017 gewoon doorgaat). De CD/DVD combo geeft ook de bijbehorende beelden, wat dat aangaat is alleen het audiospoor niet heel indrukwekkend. De setlist is een mix van oud en nieuw, natuurlijk veel aandacht voor het laatste studioalbum This Is Not a Test (2015). Naast de goed bij stem zijnde Toby McKeehan zelf met zijn zijn band die de vlotte tracks als Me Without You net zo professioneel uitserveert als Made to Love, zijn speciale gasten uitgenodigd. Hollyn zingt mee op Backseat Driver en Funky Jesus Music. Britt Nicole is erbij op Eye On It. oud DC Talk maatje en nu Newsboys zanger Michael Tait pakt de microfoon in Love Feels Like. Colton Dixon doet hetzelfde op Undeniable.

16 nummers in ruim een uur muziek, nog niet echt overdadig. Voor fans echter een must-have.