Derri Daugherty – Hush Sorrow

      No Comments on Derri Daugherty – Hush Sorrow

a3793281656_16Derri Daugherty, de zanger / gitarist van The Choir, één van de leden van The Lost Dogs heeft met Hush Sorrow een cadeau voor de fans van de Kerosine Halo tour gemaakt. Intussen wordt via Kickstarter onder fans geld ingezameld voor The Color of Dreams, een volgend album. Voor de oudere jongere die zich At the Foot of the Cross (1992) of de City on a Hill serie (2000-2003) van Daugherty met zijn muzikale vrienden herinnert, heeft een goed aanknopingspunt met de akoestische sound en makkelijk mee te zingen aanbiddingsliedjes als Leave It There, Hush Sorrow en Mercy Now. De 8 liedjes zijn als een sandwich verpakt in tussen de noisy instrumentale opener Neverland, pt. 1 en afsluiter Neverland (Coda).  Met I Still Believe is een verdienstelijke cover van Russ Taff‘s klassieker afgeleverd. Hoewel de plaat al in juli 2016 uitgekomen is, is er weinig aandacht aan gegeven. Voor de echte The Choir / Derri Daugherty / The Lost Dogs fan een verplicht nummer.

[bandcamp width=600 height=472 album=3545944029 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 artwork=small]