Sandra McCracken – God’s Highway

sandra mccracken gods highwayNa het 2015 Psalms album met eigen bewerkingen en composities van psalmen, is singer-songwriter, aanbiddingsleider, producente Sandra McCracken terug met God’s Highway. Haar elfde studioalbum heeft evenveel ongedwongen folkliedjes die doen denken aan Emmylou Harris of Norah Jones. Opener Steadfast getuigt van Gods standvastigheid, gevolgd door het titelnummer en een bewerking van Psalm 104, Call Him Good.

All Sons & Daughters, met wie McCracken deze herfst tourt, werkte mee aan Trinity Song. Liedjes die je thuis of in de gemeente kunt aanleren en meezingen. Open arrangementen als in Love Will Bring You Home of een eigen versie van het Onze Vader, The Lord’s Prayer. Piano, akoestische gitaren en ingetogen drums maken het nergens saai of voorspelbaar. Zo zijn gebeden ook bedoeld, een expressie van een intieme omgang met God, waarin lofprijs (Doxology), hoop en verdriet (het met Thad Cockrell geschreven titelnummer), liefde, zekerheid (He Walks With Me) en bemoediging (Be Still My Soul, Song for Rachel) langskomen. Een album om vaker te draaien.