De verhalen achter de platen 10 daagse van 17-26 september 2016

spotify listeningDe verhalen achter de 10 liedjes die ik deze 10 dagen bijdroeg aan de 366 2016 challenge die Vincent Snijder met zijn HotSpotify.com vertel ik je graag. De zomerdip is voorbij, de nieuwe releases vliegen me om de oren. En dat is plezierig voor de luisteraar.

zaterdag 17 september: Betty Who, Hector Fonseca – I Love You Always Forever

Wat doe je als je op de Kennedymars Haaksbergen al 70km wandelen erop hebt zitten, je beenspieren protesteren en je voeten gevoelig reageren op onverwachte ondergrond? Als dan de door Betty Who met Hector Fonseca verbouwde versie (juli 2016) van de Donna Lewis‘ hit Always Forever (1996) langskomt, ga je vlug in de maat verder 🙂 Oppeppende muziek, hoe fout je de cover ook maar vindt.

zondag 18 september: Shapes on Tape – Wide Angle Eyes

maandag 19 september: Delain – Danse Macabre

Symfonische metal uit Zwolle en omstreken. Het nieuwe album van Delain is uit: Moonbathers. Geniet op volle sterkte van Danse Macabre.

dinsdag 20 september: Michael Sweet feat. Moriah Formica – Can’t Take This Life

Stryper voorman Michael Sweet heeft opnieuw een soloalbum uitgebracht. Van One Sided War is dit Can’t Take This Life, dat hij samen met zangeres Moriah Formica verzorgde. Metal zoals ik het graag heb.

woensdag 21 september: Céline Dion – Encore un soir

Lange tijd niets van gehoord, maar Céline Dion is terug met Encore un soir. De titeltrack voor vandaag in de spotlights.

donderdag 22 september: Britta Phillips – Drive

Op deze #throwbackthursday de cover van Drive, de hit van The Cars uit 1984, door Britta Phillips van haar nieuwe album Luck or Magic. Als een visual reminder de videoclip van het vlottere origineel:

vrijdag 23 september: Goldroom – Lying to You

Niet dat ik liegen voorsta, wel lekkere muziek om het weekend mee in te deinen. Vandaag Goldroom in een remix van Satin Jackets.

zaterdag 24 september: Patternist – Far from Now

Terwijl ik in Groningen wandel op de Tocht om de Noord, mag je genieten van Patternist.

zondag 25 september: Covenant – Sound Mirrors

Wat zwaardere synthpop vandaag. Het Zweedse drietal Covenant met Sound Mirrors van hun aanstaande album The Blinding Dark.

maandag 26 september: Atom – Smile!

Lachen, het weekend is weer voorbij. De Nederlandse deep house act Atom helpt je erbij.