De verhalen achter de platen 10 daagse van 29 juni – 8 juli 2016

spotify listeningAlweer zijn 10 dagen voorbij in de 366 2016 challenge die Vincent Snijder met zijn HotSpotify.com voor 2016 stelde: “I challenge you to create a Spotify-playlist and add a song to that list on every day of 2016. That might be a song which has a special meaning for you on that day, a song you heard for the first time , a song you played since a long time or just a song you like. Doing this, you create a very special and personal playlist.” Ik wil jullie niet alleen mijn dagelijks groeiende afspeellijst voorschotelen, maar ook het verhaal achter de gekozen nummers vertellen.

woensdag 29 juni: Adam Watts – From Here You’re On Your Own

donderdag 30 juni: The Queen & King – Fractions

Soepele pop rock vandaag in Fractions van The Queen & King uit Nashville.

vrijdag 1 juli: A Silent Film – Something to Believe In RAC Mix)

A Silent Film, van wie ik het titelloze album in januari besprak heeft Something to Believe In onderhanden laten nemen door RAC. Iedereen blij het weekend in.

zaterdag 2 juli: The Rubyz – I’ll Follow You

De titelsong van de nieuwe EP van de christelijke tienerpop formatie The Rubyz, tegenwoordig een trio, heb ik vandaag voor. Doorstappen maar op dit deuntje.

zondag 3 juli: Crowder – Run Devil Run

Oppassen, met Jezus heb je Iemand die de duivel op de vlucht doet slaan, zo erkent ook Crowder (ook bekend als David Crowder (band).

maandag 4 juli: Violet Days – Screaming Colors

Al sinds februari heb ik dit nummer op de reservelijst voor een 10-daagse, veel wandelingen kwam het lekkere nummer al langs. Nu wordt Screaming Colors van Violet Days gepromoot naar de Hotspotify 2016 lijst.

dinsdag 5 juli: Fallulah – Perfect Tense

Perfect Tense krijgt vandaag ook promotie van de inspiratielijst naar de Hotspotify lijst.

woensdag 6 juli: Ben Hazlewood & Mali-Koa Hood – Paint Me Black

Hypnotiserende synthpop in een Unikron remix van Ben Hazlewood & Mali-Koa Hood. De mix staat op de in 2015 uitgebrachte gelijknamige single en is de afsluiter van de 7 song EP Vanta die eerder dit jaar uitkwam.

donderdag 7 juli: LSU – She’s On Fire

Voor deze #throwbackthursday heb ik een track van de verzamelaar Christian Music Trendsetters met allemaal jaren ’80 favorieten van mij voor jou. Het is She’s On Fire van Lifesavers Underground, afgekort LSU, één van de muzikale projecten van Michael Knott.

vrijdag 8 juli: Florrie – Real Love

Een liefdesliedje voor op de bank van Florrie, een 27-jarige Britse drummer, zangeres en liedjesschrijfster. Ik heb het nummer sinds maart op reserve, en blijf ervan genieten onder het wandelen.