Nieuw: Scheveningen Light Walk op 10 december 2016

Foto_Lichtjes-in-de-Haven2mooiOp zaterdag 10 december 2016 vindt de Scheveningen Light Walk plaats. Denk aan een combinatie van de Amsterdam Night Walk tijdens het jaarlijkse Amsterdam Light Festival en de Fjoertoer die tegenwoordig edities in Renesse, Egmond en op Terschelling heeft.

Waan je in een wonderbaarlijke sprookjeswereld. Er zijn twee routes uitgezet: 12,5 & 18,5 km. Je start vanaf de Scheveningse Pier, wandelt over het strand, door de duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de havens en dwars door Madurodam en Sea Life om vervolgens te finishen op de Pier! Foto_MadurodambyNight

Tijdens de Scheveningen Light Walk kom je spectaculaire licht-, geluid- en /of vuur acts tegen. Scheveningse kunstenaars werken mee aan diverse licht acts. Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. In combinatie met de meest moderne lichttechnieken. Kortom, een belevingsevenement waar je het nog lang over zult hebben. Een sprookje wordt waarheid!

Inschrijven kan online.