Sandra McCracken – Psalms Bonus Edition

sandramccpsalmsDeze herfst bood Sandra McCracken de ¬†Psalms Bonus Edition exclusief aan op NoiseTrade. Naast rechtstreeks bewerkingen van Psalmen zoals 119, 62, 113 en 43 vind je thema’s uit de Psalmen rondom de gastvrijheid voor vluchtelingen (All Ye Refugees), lofprijs (We Will Feast in the House of Zion), geloofszekerheid (Sweet Comfort) als een roep om hulp (My Help, My God). Folk en hymnes op gitaar en met akoestische begeleiding op bas, percussie en een strijkkwartet. Het bonusmateriaal bevat 9 liedjes die met vrienden zijn geschreven en niet eerder waren uitgebracht. Zo zijn in All Your Works Are Good Jill Philips en Julia Lee te gast. Zowel de opbrengsten van Psalms als de vruchten van de schrijfsessies voor het bonusmateriaal (in het digitale boekje zijn foto’s en namen te vinden), gaan naar de christelijke hulporganisatie voor milieuproblemen¬†A Rocha. Lees ook het interview met Sandra over de achtergronden van het Psalms album.