Lenka – The Bright Side

      1 Comment on Lenka – The Bright Side

lenkabrightsideOpener The Long Way Home van The Bright Side van de Australische Lenka heeft wat van de luchtige folk pop met blazers, belletjes en honkietonk piano van Yael Naïm. De pop tunes van de voormalige Decoder Ring zangeres, toetseniste en actrice zijn favoriet als muziek in tv-programma’s en films. Het 4e studioalbum werd geproduceerd door Josh Schuberth, Damian Taylor, Chris Baide, Dan Romer, Timothy Meyers en Tim Sommers. Single Blue Skies is lekkere mid-tempo synth pop. Free, Unique en Get Together zijn blije popsongs. Handjeklap en folk.

De overgang naar de trage synth pop in Go Deeper is dan behoorlijk. Materiaal dat op een volgend Pristina album ook zou passen. Het intermezzo leidt weer naar positief gestemde We Are Powerful meezingpop. “We are invincible, we are unique, we are incredible, we are free”. Je kunt blijven meezingen op My Love. In de lijn van Go Deeper ligt dan Hearts Brighter. Het glas is halfvol en de pot met goud aan het einde van de regenboog in zicht, eind goed al goed in de titelsong.

Een tiental lekkere nummers om de zomer nog vrolijker te maken.