Nussy – Nussy

      No Comments on Nussy – Nussy

nussy_ep_faDe Australische Dani Smarrelli heeft Nussy als artiestennaam. Noisetrade tipte me op haar muziek vanwege de invloeden van Robyn, CHVRCHES, Purity Ring en Sky Ferreira. Losse singles en een tweetal EP’s Nussy en My Heroine, samen op Spotify het naamloze debuutalbum. De lichte, mid-tempo electropop past me wel. Thematisch wordt de twintigersdip belicht. Je zult ook al jongvolwassen zijn. Genoeg voer om liedjes over te schrijven. Michael Paynter en Michael DeLorenzis (MSquared Productions) tekenden voor de productie.

De videoclips bij Dizzy en My Heroine kenmerken zich door een eigenzinnige uitbeelding. Live treedt ze op met een 11-koppig ensemble, schuwt dan niet haar eigen repertoire aan te vullen met covers van Eurythmics, Miley Cyrus of Phoenix. Liefhebbers van Riki Michele zullen My Heroine ook waarderen. The Other Side en Dizzy als best uitgewerkt liedjes van het kwartet, als je het mij vraagt.