Getest: wit lychee bookcase telefoonhoesje voor Samsung Galaxy Ace 3

Van de webshop Telefoonhoesjestore.nl kreeg ik de mogelijkheid een wit lychee bookcase telefoonhoesje voor Samsung Galaxy Ace 3 uit te proberen. Telefoonhoesjestore.nl biedt trendy telefoonhoesjes en accessoires. Mooi is natuurlijk één, functioneel en duurzaam is twee. Voor mijn smartphone heb ik eerder een ander witte bookcase gebruikt, de afgelopen maanden het sterren booktype. Waar het plastic gedeelte in het witte bookcase in de loop van de tijd op de hoeken afbrokkelde en op het eind mijn smartphone niet meer stevig vasthield, heeft de sterren-variant last van loslaten van de rubberen sierstrip om het stiksel in het leer.

Het wit lychee hoesje heeft een stevig frame, dat niet om de hoeken heen loopt. De rechter onderhoek is vrijgelaten, misschien wel het meest gevoelige breekpunt. Op de andere hoeken loopt het plastic wat verder door. Het rood-op-witte leer aan de binnenzijde kleurt vrolijk. De witte buitenzijde geeft een nette uitstraling. Een doorzichtig insteekgedeelte geeft ruimte voor een stapel visitekaartjes, pasjes of foto’s van partner of kinderen (‘denk aan mij’). Eén ander insteekgleufje biedt ruimte aan nog een pas. Dichtgeklapt staat de hoes niet bol, maar sluit goed aan. In de boekenleesstand, blijft de hoes goed staan. Wel zo prettig bij het lezen van een ebook. Prima aankoop voor €12,95. Ook de gratis verzending is een concurrentievoordeel.