Kennisdelen voorbij je toevallige buur op een flexplek met Seats2Meet Connect

Seats2meet.com biedt op diverse plekken in het land flexwerkplekken en vergaderruimtes. Het bij toeval stuiten op inspirerende ideeën en verrassende mensen (serendipiteit) is van meet af aan gepromoot. Inzetten van sociaal kapitaal in ruil voor een gratis werkplek. Jouw kennis en ervaring kan een ander helpen. Om het toeval ter plekke een handje te helpen werd in de herfst van 2013 de Serendipity Machine geïntroduceerd. En het nieuwe location based social network werd gebruikt! Meer dan 75.000 checkins en meer dan 40.000 unieke onderwerpen maakten in één jaar tijd Seats2meet.com tot een belangrijk kennisnetwerk in binnen- en buitenland.

Het concept evolueert. In februari 2015 werd Seats2Meet.com Connect gelanceerd als wereldwijd netwerk tussen mensen die ingecheckkt zijn op een locatie en kennis willen delen danwel zoeken. Inchecken hoeft dus niet per see op een Seats2meet-locatie, maar kan overal zijn. Inloggen kan met je S2M userid/wachtwoord, LinkedIN, Google of Facebook credentials.

s2mconnect

Wat je op je incheck-locatie doet is in wezen een groep aanmaken. Connect zorgt voor een match van de door jou opgegeven kennisgebieden en de door anderen gezochte kennis. Voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Quora of LinkedIN is, dat het location-based is plus gebaseerd op gelijktijdig aanwezige kennisdragers. Je kunt direct contact opnemen via Meet of Chat. In de gratis versie zorgen aanklikbare advertenties voor de inkomsten. Advertentievrij, verder op smaak gemaakt en bereikbaar op een verkort webadres kan ook. Dan betaal je €15-45 per maand.