Instawoot getest

      No Comments on Instawoot getest

instawootlogoInstawoot is een gratis web tool dat je helpt je Instagram account aan meer volgers en interactie te helpen op een snelle en natuurlijke manier. Je kunt je prestaties inzien. Als je je aanmeldt voor de service met je Instagram credentials, word je in een wachtrij geplaatst. In eerste aanleg krijg je 50 credits. Je kunt je plek in de wachtrij met 100 plaatsen verbeteren als iemand ook Instawoot opstart via een door jou op Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIN of email aangereikte link.

Zolang je accounts credits heeft, zal het getoond worden aan andere gebruikers op Instawoot en dus als promotie dienen voor je Instagram profiel. Elke nieuwe volger kost je credits. Om credits te verdienen moet je Instagram gebruikers volgen of hun foto’s leuk vinden. Je kunt specifieke foto’s van je eigen profiel promoten, je invloed en scores volgen, alles in de Instawoot omgeving zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=7HlfTrkYIS4

Eigen ervaringen

Het duurde even voordat ik in de wachtrij werd toegelaten tot de verzameling actieve Instawoot gebruikers. Niet 50, maar 38 credits waren mijn deel. Per profiel dat je via Instawoot volgt, krijg je 3 credits. Per foto die je leuk vindt, krijg je 2 likes. Eigen foto’s kun je pas promoten bij een saldo van 75 credits. En al te veel profielen of foto’s leuk vinden wordt ook ‘afgestraft’. Per uur kun je maar 30 credits verzamelen.

Per gepromote foto ben je 50 credits kwijt. Daarbij valt weer op, dat de applicatie je foto’s uit een cache haalt en dus maar zo een week achterloopt bij de posts op Instagram zelf. Echt lekker snel is de response van de webapplicatie ook niet te noemen. Aardig om even te doen, maar geen blijver wat mij betreft.