How To Throw a Christmas Party – IV Intergalactic Welcome

httacpIVVoor het vierde deel van het kerstfeest volgens Lydia van Maurik-Wever en haar muzikale vrienden van How to Throw a Christmas Party, Intergalactic Welcome zijn 6 nieuwe liedjes geschreven in de eigenzinnige folkpop stijl. Opener Angels came from outer space is een bewerking van Angels We Have Heard on High. Arjen van Wijk (People Get Ready, VanDryver) schreef een nieuwe tekst en met Bas van Nienes (Mensenkinderen, Anderson) achter de microfoon werd een meezinger geschapen. Admiraal Oosterbroek en Pim van de Werken (Eins, Zwei Orchestra, Silence Is Sexy, Jesus & The Christians, etc.) schreven Tiny Little Baby Halo met praatzang, puntig toetsenspel, strijkers en het kerstkoor. Het door Bas van Nienes en Jeroen van der Werken (Mensenkinderen, Anderson, Schrijvers voor Gerechtigheid) gecomponeerde Fleecy Flocks zet Samgar Lemuël Jacobs (zanger en drummer van Mister & Mississippi) en Kirsten Gerritsen in het winterzonnetje.

Ieder zet zo zijn of haar herkenbare stempel op een door Jan Borger geproduceerd liedje. Het sfeervolle The Cracks in the Universe heeft een hoofdrol voor Lydia van Maurik-Wever en Kim Janssen (The Black Atlantic). Weer een jaar voorbij….mijmert Bas van Nienes in Verdwijnen in de zon. En dan is het einde alweer gekomen met De alien van Gloriedijke van de hand van Pim van de Werken. Een bloedserieuze dominee in een fictief klein dorp als gezongen kerstverhaal rond het bekende Ere zij God.

[bandcamp width=100% height=120 album=2239276376 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 tracklist=false artwork=small]

Vanaf 14 december tourt How to Throw a Christmas Party weer door het land. Ik ben er 18 december in Hedon Zwolle bij. En jij?