11 december een interessant webinar over inzet van Facebook ads voor jou

Eén van de meest interessante manieren om tegenwoordig nieuwe klanten te krijgen is Facebook. Met name adverteren op Facebook is razend interessant. Mits je weet hoe het werkt.

Helaas pakken veel zzp-ers het op dit moment verkeerd aan. Ze adverteren wel op Facebook, maar doen net de verkeerde dingen (zonder dat ze het zelf merken), waardoor ze letterlijk geld verbranden. Dat is jammer. En niet nodig!

Ben jij een zelfstandig ondernemer en…

  • vraag jij je af hoe je Facebook slim kunt gebruiken in je bedrijf?
  • wil je Facebook ads gaan gebruiken maar weet je niet precies hoe?
  • gebruik je al Facebook ads maar leveren ze niet veel op?
  • vraag je je af hoe je klanten krijgt met je Facebook ads?
  • wil je op een eenvoudige manier Facebook gebruiken, zonder ingewikkelde details?

Dan heb ik wat leuks voor je. Aanstaande donderdag 11 december om 10 uur organiseert Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros namelijk een speciaal Facebook-webinar (helemaal gratis!).

Webinar Fantastische Facebook Ads

In het webinar Fantastische Facebook Ads ontdek je wat de nadelen van Facebook zijn en welke fouten andere ondernemers vaak maken. Ook vertelt Ellen je hoe je het wel goed aanpakt, compleet met een business case met actuele conversies. Voor het webinar hoef je geen voorkennis over Facebook te hebben; iedereen kan meedoen. Weet je al veel van Facebook? Dan is het webinar ook interessant voor je, vanwege de rekenvoorbeelden en uitgewerkte business case. In het webinar vertelt Ellen je over een nieuw programma dat binnenkort start en krijg je hiervoor een aanbod. Maar ook zonder dit aanbod is het webinar bijzonder de moeite waard, omdat je ook gewoon veel tips en tricks leert.
Interessant? Schrijf je direct online in voor dit gratis webinar. Na je inschrijving ontvang je vanzelf alle informatie in je mail.