TobyMac – Eye’m All Mixed Up

      No Comments on TobyMac – Eye’m All Mixed Up

tobymac mixedBijna elk regulier album van TobyMac wordt gevolgd door een remix album. De enige uitzondering is Portable Sounds (2007), dat met Dubbed & Freq’d (2012) zowel Portable Sounds als Tonight afdekte. Van Eye On It (2012) kwam 4 november Eye’m All Mixed Up uit. Voor de bewerkingen werd een beroep gedaan op Capital Kings, Soul Glow Activatur en Telemitry. Op de Deluxe versie van Eye On It stonden al 6 remixes, waarvan er 4 hergebruikt zijn (Capital Kings remix van Me Without You en Lose Myself, de Telemitry remix van Me Without You en de Steal My Show mix van Jack Shocklee). Op een totaal van 11 is dat een zwaktebod en wat zonde van je geld om er tweemaal voor te betalen. Echt heel spannend zijn de mixes sowieso ook niet. Van Eye On It staan er 2 mixen op. De Soul Glow Activatur brengt een lekkere beat, de Kaveman Mix heeft meer electronica aan boord. Forgiveness in de mix van Neon Feather heeft een dampende tegen dubstep aan zittende beat gekregen, in combinatie met flink wat aanvullend synth sounds. Vervelende net geen echte dubstep is Speak Life‘s mix van Telemitry. Goed uit de verf komt de Soul Glow Activatur mix van Unstoppable. Zoonlief Truett was op Eye On It al wat kinderachtig met z’n gezeur om een MacBook in Mac Daddy. De remix is een overdosis dubstep met extra raps. Al met al niet het meest sterke werk, hooguit als ‘aardig’ te kwalificeren.