Stryper – Live at the Whisky

stryper whiskyIn november 2013 nam Stryper tijdens de tour rond No More Hell To Pay (2013) in de Hollywood venue Whisky-a-Go-Go een concert op voor het nu uitgebrachte live album Live at the Whisky.Lekker rauw en vol energie, van opener Legacy tot afsluiter Soldiers Under Command. Recente nummers als het al genoemde Legacy en Marching Into Battle, maar verder vooral meezingers uit het reportoire van de 3 achterliggende decennia: You Now What To Do, Loud N’ Clear, Reach Out en Calling On You.

Met Free, More Than a Man en The Rock That Makes Me Roll een mooi middenblok. Dan de titeltrack van het laatste album gevolgd door de Stryper versie van de Doobie Brothers hit Jesus Is Just Alright. Daarna weer oud en vertrouwd met Always There For You, All for One, The Way en natuurlijk To Hell With the Devil. Michael & Robert, Sweet, Oz Fox and Tim Gaines, de kwartiermakers van de white metal in de 80’s staan hun mannetje nog steeds. Michael Sweet gilt niet meer zo hoog als vroeger, maar is stemvast. Vocaal en instrumentaal vakwerk! Met fans onder generatiegenoten en hun kinderen een fijne aanvulling voor de verzameling Stryper producten.


Er is ook een gelijknamige DVD uitgebracht met de officiële muziekvideo’s bij No More Hell to Pay en Sympathy, interview voor Nashville All Access en tour-indrukken.