Peter Taylor – The Lazy Project Manager and the Project From Hell

Als vervolg op en praktische toepassing van The Lazy Project Manager heeft projectmanager, auteur, spreker en coach Peter Taylor …and the Project from Hell geschreven. Het biedt deelnemers in een aantal workshops de gelegenheid de inzichten uit The Lazy Project Manager tot zich te nemen, de praktijk case te lezen en er vervolgens als groep mee aan de slag te gaan. Een aanvankelijk overzichtelijke projectopdracht in de IT ontspoort in de uitvoering volledig. Hoe help je het project weer op de rails en eindig je niet de hel, maar hemel?

Het is niet zozeer een leesboek, als wel een korte herhaling van de stof uit Peter’s bekende eerdere boek. Het beoogt je lekker te maken hemzelf of bevriende trainers / coaches in te huren om workshops te draaien en je projectmanagers te helpen zich verder te bekwamen in hun vak aan de hand van een denkbeeldige, maar o zo realistische case. Het werken als team, communicatie, verhelpen van problemen met de kwaliteit, scope, budget, tijd komen aan de orde. Uitdagingen in de besturing van het project en het ombuigen van de route richting succes.

Meer info vind je op http://www.theprojectfromhell.com/

Over de auteur

Peter Taylor is the author of two best-selling books on ‘Productive Laziness’ – ‘The Lazy Winner’ and ‘The Lazy Project Manager’. In the last 3 years he has focused on writing and lecturing with over 200 presentations around the world in over 20 countries and with new books out including ‘The Lazy Project Manager and the Project from Hell’, ‘Strategies for Project Sponsorship’, ‘Leading Successful PMOs’, and ‘The Thirty-Six Stratagems: A Modern Interpretation of a Strategy Classic’ – with a number of other book projects currently underway.

He has been described as ‘perhaps the most entertaining and inspiring speaker in the project managementworld today’ and he acts as an independent consultant working with some of the major organizations in the world coaching executives, PMO leaders and project managers.

His mission is to teach as many people as possible that it is achievable to ‘work smarter and not harder’ and to still gain success in the battle of the work/life balance.