Thousand Foot Krutch – Metamorphosiz Remixes vol. 2

TFK metamorfiz remixesDe Amerikaanse rock band rond Trevor McNevanThousand Foot Krutch heeft met Metamorphosiz II: The End Remixes Vol. 2 alweer een tweede set remixes van liedjes van The End Is Where We Begin (2012). Deel 1 kwam in december 2012 uit. De nieuwe EP heeft Fly On The Wall (The Robbie Bronnimann Mix) als goed toegankelijke danceable track, The End Is Where We Begin (Family Force 5‘s Solomon Olds Remix) in een heftige dubstep setting, meer dubstep breaks in Courtesy Call (Rui Da Silva Remix). Down is door Andy Hunter onderhanden genomen tot een uptempo rap meets dubstep meets rock variant. NIet echt geweldig geslaagd. Robbie Bronniman mixte ook Be Somebody tot een lekkere downtempo track. Joshua Silverberg bewerkte So Far Gone tenslotte tot een hutspot van stijlen. Vraag blijft dan wie je hier echt een plezier mee doet. De remixen ontstijgen het niveau ‘aardig’ niet echt en de rocker wil niet aantetroffen worden met dance tracks op z’n iPod, toch?