Gemakkelijk online bestanden converteren met CometDocs en alternatieven

Cometdocs is gratis cloud software voor:

  1. veilige online opslag en beheer van bestanden
  2. conversie van documenten tussen bekende formaten als HTML, PDF, Word, AutoCAD, XLS, XPS, PUB
  3. anoniem of openbaar delen van bestanden, zonder advertentie pop-ups of andere hindernissen
  4. overdracht van grote bestanden via email zonder restricties op bestandsgrootte

In de gratis versie krijg je 1GB opslagruimte, mag je bestanden van maximaal 100MB aanbieden en maximaal 15 bestandsconversies per week doen. Bestandsoverdracht mag maar naar 1 persoon met een datalimiet van 100MB per dag. Voor $9.99 per maand krijg je 5GB opslagruimte, mogen bestanden 1GB groot zijn en komen diverse andere opties beschikbaar. Er is nog een pro-versie voor $20 per maand, met nog meer opslag- en deelmogelijkheden.

Kijk ook zeker naar de alternatieven hieronder. Een combinatie van opslagruimte als Dropbox, Skydrive of Google Drive, een online file converter en een transfer service als WeTransfer biedt gratis namelijk ook wellicht wat je nodig hebt.