TEDx Amsterdam 2012 – Rethink Human nature

De tagline van TEDx conferenties is Ideas worth spreading! De van oorsprong Amerikaanse bijeenkomsten met korte presentaties van innoverende ideeën rond Technologie, Entertainment en Design hebben wereldwijd tot extensies geleid. Voor alweer de vierde maal wordt TEDx Amsterdam georganiseerd. Het 2012 thema is Rethink Human Nature. Na simulcasts bijgewoond te hebben in Amsterdam (Pakhuis De Zwijger) en Amersfoort (Seats2Meet), in 2010 zat ik thuis te kijken, koos ik ditmaal voor de viewing party die Ivo Boerdam verzorgde in de Statenzaal van de Provincie Overijssel in Zwolle. En ook deze keer live mindmappen met MindMeister als geweldige manier om de kernboodschappen van de sprekers, denkers en artiesten vast te leggen en met je te delen.

Bekijk ook de mindmap die live door Alex van Dam, Sander Kamp en Mathieu van der Wal vandaag is gemaakt van TEDx Amsterdam 2012.