Julianna Zobrist – Say It Now

      1 Comment on Julianna Zobrist – Say It Now

Julianna Zobrist is getrouwd met MLB All-Star Ben Zobrist, maar is zelf actief in de popmuziek. 17 juli kwam haar 6-song EP Say It Now uit, de opvolger van The Tree (2009). De productie was in handen van Ian Eskelin (Hawk Nelson, Francesca Battistelli), Seth Mosley (Newsboys, MercyMe), David Garcia (Britt Nicole, TobyMac, Group 1 Crew) en Tedd T. (Stacie Orrico, Newsboys). Aanstekelijke popdeuntjes dus met een dosis electronica en dansbare grooves.

Opener Behind Me is mid-tempo pop, tussen TobyMac en Group 1 Crew in. Vocaal heeft ze wel wat van Plumb of Beckah Shae. Gered door Christus is het zaak je oude leven achter je te laten.  “…cause I’m going outta my mind, can somebody tell me how to move on with this life and truly be free?…” De titeltrack, geschikt voor fans van Britt Nicole of Stacie Orrico, is een variant op de bemoediging aan onzekere meisjes die inzitten over hun uiterlijk.

De pianoballads Safe, met een opvallende gelijkenis met Tricia Brock (frontvrouwe van Superchick, bracht in 2011 zelf The Rock uit) en Only You zijn lofzangen op God. Funky stuff in Crazy Fearless en liefde die in een relatie werkenderwijs onderhouden wordt in It’s Love. Zo’n plaat die je ongemerkt veel vaker draait. Aanstekelijke popmuziek dus.