Susana – Brave

      1 Comment on Susana – Brave

De Nederlandse zangeres Susana staat onder contract bij Armada Music en dus te horen op albums van bijbehorende dj’s en producers als Armin van Buuren, Dash BerlinMarkus Schultz, Rex Mundi (de hits Nothing At All en All Time Low) en Ernesto van der Meij & Edwin Koelewijn aka Ernesto Vs. Bastian (Susana zong Dark Side of The Moon).

Met het vocal trance Brave bracht ze dit voorjaar een 2e volledig eigen album uit na haar debuut Closer. Terecht dat de smash hits All Time Low en Down to Nothing als openers zijn opgenomen. De titeltrack werd met Ernesto Vs. Bastian en Wezz Devall geproduceerd. Bloedserieus en moedig stapt ze op haar uitdagingen in het leven af: “Will I be the chosen one? Will this come to a damaging fate?  I missed my aim before. This time I promise not to fall apart.” 

De met DJ Madis Sillamo alias Beat Service gemaakte Different Worlds (“Your love translates in other terms”) is ook al zo sereus. Aurosonic produceerde Shelter, ook een krachtige track. De muzikale samenwerkingen zijn overvloedig. Leon Bolier op het opener Chasing Dreams, DNS Project uit Estland drijft Not Looking Back en Shogun (alter ego van Andrew Chen) in Only You. De Russische producer Alexander Popov is de naam achter het liedje Lean on Me, het Armada Music mystery project van eigen bodem Dark Matters verzorgde met Daniel Kandi de edit van Home. Winter Song werd met Ronski Speed, Blinded By The Lie met Snatt & Vix en tenslotte een versie van Home met Dark Matters en gitarist/producer Eller van Buuren (broer van). Emotioneel, meeslepend, slechts af en toe dromerig, vooral intense muziek. Check ook het interview met Susana en haar kanttekeningen bij elk liedje op het album.