Update Comindware Tracker

In april 2012 besprak ik Comindware Tracker, een web-based beheeromgeving voor taak- en issuebeheer. Taken en projecten rond issuebeheer of processtappen in je werkstroom kunnen georganiseerd en beheerd worden. Online bestandsopslag, een discussieforum, delen van bestanden inclusief versiebeheer, notificaties voor betrokkenen helpen bij het samenwerken aan probleemoplossingen. De software is doorontwikkeld en biedt in de nieuwe versie:

  • toegang vanaf mobile devices
  • vanuit je email taken en items aanmaken

Comindware Tracker bestaat uit 2 delen, de Comindware Tracker en Comindware Task Management. Laatstgenoemde maakt het mogelijk je team aan taken en projecten te laten werken. De applicatie is gratis en ondersteunt een onbeperkt aantal gebruikers en taken.

Beide producten hebben een Microsoft Outlook achtige user interface, hetgeen de leercurve verkort. Engels, Duits en Russisch worden ondersteund. Veel meer kenmerken vind je online.