Mary Mary – Go Get It

      No Comments on Mary Mary – Go Get It

De zussen Tina Atkins-Campbell en Erica Campbell, beter bekend als Mary Mary hebben een succesvol jaar achter de rug. Platina albums, 2 Grammy Award nominaties, concerten voor uitverkochte zalen, een ASCAP Golden Note Award, BET Award, Soul Train Award, 2 Stellar Awards zijn terug met Go Get It met 2 nieuwe songs (Go Get It en de swingende gospeltrack Sunday Morning, waarin het bekende Opwekkingslied As The Deer verwerkt is) en remixes en remastered versies van hun grootste hits. Zo vind je natuurlijk Shackles, maar ook God Bless en Little Girl terug. Maar ook God In Me met Kierra ‘Kiki’ Sheard, net als I’m Running van The Sound uit 2008) en And I met  Kirk FranklinDestiny’s Child hoor je meezingen in Good to Me. Van Something Big (2011) is de hit Walking meegekomen. Helaas ontbreekt Heaven. Uit de oude doos, van Incredible (2002) is het stomping He Said opgenomen. Leuke verzamelaar om het zwangerschapsverlof van Tina te overbruggen.

  • Mary Mary – Go Get It
  • Go Get It by Mary Mary
  • New Music: “Go Get It” by Mary Mary
  • Mary Mary Host New We Tv Reality Show Premiere in Nyc Photos