He’s Alive!

      No Comments on He’s Alive!

Het belangrijkste nieuws met Pasen is niet dat het ontbijt klaar staat, maandag de grasbaanraces, Intratuin of meubelboulevard er voor je zijn. Eieren, de kleur geel, etc. horen bij heidense gebruiken van eeuwen geleden. Leuk hoe de 21e eeuwse verlichte mens ermee omgaat. Nee, bij het krieken van de ochtend op de eerste dag van de week 1979 jaar geleden stond Jezus Christus op uit de dood! Zijn leven bracht ons leven. Ik moest dit weekend denken aan een oud liedje He’s Alive van Don Francisco uit 1977. Het beschrijft de ontdekking van een leeg graf door Jezus Christus’ vrienden…..en de ontmoeting met Hem: levend en wel!

“….He’s alive yes He’s alive Yes He’s alive and I’m forgiven Heaven’s gates are open wide He’s alive yes He’s alive Oh He’s alive and I’m forgiven Heaven’s gates are open wide..”

[spotify spotify:track:3BHTusPUbP50JY0uzCUODT ]