175 lifehackingtips om slimmer en efficiënter te werken

Op lifehacking.nl verschijnen regelmatig tips & trucs rond slimmer en efficiënter werken. In het boekje 175 lifehackingtips om slimmer en efficiënter te werken hebben 45 mensen hun bijdragen geleverd. Het boekje is evenals de site onderverdeeld in rubrieken algemene tips, kantoortips, Windows & Outlook, persoonlijke ontwikkeling, web 2.0 en Mac-tips. De tips zijn behoorlijk persoonlijk en tijdgebonden. Wat nu nog een bypass of truc is, is morgen standaardfunctionaliteit en overmorgen achterhaald. In diverse boeken en meer nog blogs zijn de tips ook terug te vinden (‘Google is your friend’). De sfeer en opzet is zo gelijk aan het in 2009 verschenen Upgrade your Life. En voor degene die dagelijks met een computer werkt, prima de weg op internet weet en zijn/haar werk al efficiënt inricht, zijn onderwerpen als files vermijden, oppassen met multitasken, werkplekinrichting, uitleg over Getting Things Done principes, RSS, Twitter en MS Office gesneden koek. Pas dus op wie je het boekje cadeau geeft.