Colbie Caillat – All of You

De eerste voor mei geplande release van All of You, het 3e album van de Amerikaanse singer/songwriter Colbie Caillat, is 12 juli dan toch echt uitgekomen. Frisse zomermuziek om mee te klappen, neuriën of tikken. Het album opent met de 2e single Brighter than the Sun en vervolgt met de in februari als eerste single in de hitlijsten losgelaten I Do. Rapper Common komt langs in Favorite Song. Liedjes schrijven deed ze met Ryan Tedder (Kelly Clarkson, Beyoncé, Leona Lewis), Toby Gad, Jason Reeves en Rick Nowels. Vriend en multi-instrumentalist Justin Young zorgde voor een andere belangrijke bijdrage. Vocaal doet Colbie je soms denken aan Shania Twain (What If, Shadow, All of You) of KT Tunstall (Brighter than the Sun, I Do). Pop/rock, met soms een vleugje country of folk. En dus gooit Think Good Thoughts (overigens een prima oproep) er een licht reggaedeuntje tegenaan. Dream Life, Life is andermaal een up-tempo track, radiovriendelijke pop, kon maar zo de volgende single worden. Na de ingetogen softpop What Means the Most sluit de ballad Make It Rain af.