Online projectmanagement ondersteuning met iManageproject en PanMind

iManageProject

iManageProject is een SaaS oplossing voor projectmanagement. Het biedt een aantal functies die je tegenwoordig in veel meer web-based pakketten tegenkomt, zoals:

  • takenbeheer, inclusief basale planning
  • tijdregistratie
  • communicatie: discussieplatform, real-time e-mail notificaties van berichten, commentaren en activiteiten
  • chat
  • bestanden delen, inclusief preview van afbeeldingen, mogelijkheid om aantekeningen bij bestanden te maken, versiebeheer
  • templates voor to-do lijsten, mijlpalen en berichten

Alle prijsplannen, maar ook het 30-dagen gratis account biedt toegang voor een ongelimiteerd aantal gebruikers. Met het gratis account kun je 1 project beheren en krijg je 1GB opslagruimte. Variërend van $10-80 per maand krijg je meer online opslagruimte en te beheren projecten.

PanMind

Op de website van PanMind kun je projecten definiëren, projectmedewerkers toegang geven. De dienst biedt takenbeheer, informatiepanelen, kalenders, notificaties. De interface is Engels of Italiaans. Bedoeling van PanMind is meer om een ideeënplatform te bieden die zelfs helemaal opengesteld kan worden voor het internet om belangstellenden te trekken, dan om in een afgesloten omgeving bestanden te delen, taken te beheren en deliverables te monitoren.