Classic Petra concert op 7 mei in LEG Schiphol-Rijk

Na met Farewell in 2005 afscheid te hebben genomen van 33 jaar muziekscene vervolgden John Schlitt en Bob Hartman hun Petra-route als Two Boys from Petra. De speciale gasten op het Farewell album, oud-toetsenist John Lawry en zanger Greg X. Volz, lieten het er ook niet bij zitten, en hergroepeerden zich met bassist Mark Kelly, drummer Louie Weaver en Bob Hartman begin 2010 tot Classic Petra. In mei 2010 werd al een nieuw album Back To The Rock en een nieuwe tour aangekondigd. Over 2 maanden, op 7 mei staat Classic Petra op het podium van de Levend Evangelie Gemeente (LEG) in Schiphol-Rijk.

Voor Back To The Rock zijn klassiekers als Adonai, Bema Seat, More Power to Ya, Grave Robber en God Pleaser opnieuw opgenomen. Ik besprak het album in januari.

Kaartjes kun je bestellen op Events4Christ, en helemaal niet ‘classic’ zijn de updates zijn te volgen via Twitter, Facebook en Hyves.