Zwientjestocht rond Ugchelen

      No Comments on Zwientjestocht rond Ugchelen

Het was zaterdagochtend al druk in de gymzaal Angerenstein in Ugchelen, tegenwoordig buitenwijk van Apeldoorn. DES-Utrecht organiseerde de Zwientjestocht met verschillende afstanden van 5-30km. Uiteraard ging ik, gewapend met mp3-speler en gps-logger voor de langste afstand. Deze voerde door het Orderbos, Park Berg en Bos, om Familiepark Julianatoren, langs de villa’s in Berg en Bos, het klimbos en het kristalbad. Er was tweemaal een rust op het open terrein die de wilde zwijnen ook weten om te ploegen, waar Polman’s plasboom is opgesteld (begrijpelijk waarom de kunstenaar zich zorgen maakt om het lot van zijn werk). Helaas zijn de eerste 8 minuten niet gelogd, maar @trip heeft er wel een fraaie mashup met de gemaakte foto’s van gemaakt.