10K4N 2010 editie

      1 Comment on 10K4N 2010 editie

Vandaag de 2010 editie van de 10 kilometer sponsorloop voor de Naandi Foundation die achtergestelde Indiase meisjes onderwijs aanbiedt. Met wereldwijd enkele tientallen (ex-)Capgemini collega’s van Hyde Park in London, Madrid, Riga en…Balkbrug zetten we ons beste beentje voor om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 10K4N. Meer over het onderwijsproject vind je in mijn Help Indiase meisjes aan onderwijs met 10K4N post.

Voor de gelegenheid liep Klazien met me mee vanmiddag. Normaliter lopen we altijd apart, omdat we elk ons eigen tempo, onze eigen muziek en route hebben. Nu na jaren weer eens samen op pad. Klazien loopt vaker en regelmatiger 10 kilometer dan ik, dus er zat een extra uitdaging in de sponsorloop die met SportyPal op de BlackBerry werd opgenomen. De kinderen hadden we gevraagd wat foto’s te maken. Zelf meelopen of -fietsen zagen ze – verbazingwekkend – niet zitten. Klazien liep al snel bij me weg en wachtte na afloop van haar uurtje hardlopen mij op met fotocamera……in de Boslaan in plaats van de Iepenlaan. Dus heb ik na afloop van mijn 1 uur en 9 minuten Johan gevraagd me nog eenmaal vast te leggen. De route vind je hieronder.


Updates van de lopers en het opgehaalde geld kun je volgen op Posterous,Facebook en Twitter. Alsnog sponsoren kan via FirstGiving.