Help Indiase meisjes aan onderwijs met 10K4N 2010

Evenals in 2009 zijn (ex-)Capgemini collega’s voornemens om 10 oktober een sponsorloop van 10 kilometer te houden ten bate van de Naandi Foundation. Armoedebestrijding vanuit eigen kracht, in ons geval door de benen te nemen in plaats van de leasewagen.

22 meisjes geholpen in 2009

In 2009 liepen 70+ Capgemini collega’s, vrienden en familie verspreid over 11 landen op 3 continenten (een eerste extra dimensie bij een wereldwijd opererend bedrijf ten opzichte van een ‘gewone sponsorloop’). De 2009 editie had een driedelig doel: sportief, verbinding met collega’s wereldwijd en uiteraard geld inzamelen voor het Nanhi Kali project van de Naandi Foundation – Capgemini onderhoudt een langdurige relatie onderhoudt met deze stichting – om meisjes in India onderwijs aan te bieden. In 2009 werd genoeg geld verdiend om 22 meisjes gedurende 1 jaar scholing aan te bieden.

De 2010 editie moet méér kunnen opleveren

Op of rond 10 oktober, niet alleen is 10-10-10 een ‘mooie’ datum, de link met 10k ligt voor de hand, lopen we opnieuw 10 kilometers. De uitdaging staat open voor (ex-)Capgemini collega’s, hoewel dit jaar ook concullega’s van andere (IT) consultancy bedrijven welkom zijn. Het gaat om geld inzamelen voor de Naandi Foundation of een ander goed doel naar keuze. Zelf zal ik zondagmiddag 10 oktober m’n 10 kilometers maken, daags na de 40 kilometer wandeling tijdens de 54e Dr. Verdeniustocht in Noordwolde en vlak voor het verjaardagsfeestje van m’n zus & zwager. Weet je ook weer waar ik lig uit te hijgen 😉

Alle ontwikkelingen vind je op

Aangeven hoeveel je wilt geven kan eveneens online.