Concertverslag Are You A Lion – The Information – Sideditch

Om nieuwe Overijsselse en Drentse acts een kans te geven voor zoveel mogelijk mensen op te treden op een echt poppodium biedt het Zwolse Hedon speciale avonden. Zaterdagavond stond voor de prijs van €0,00 maar liefst drie bands op het podium. Ik wilde op talentenjacht, maar was moe.

Sideditch

Een ding is zeker, de Deventenaren van Sideditch, startend in zwart met witte bretels, maar snel losser speelden een vlotte rockset, afgewisseld met enkele rustige liedjes. Ze stonden al eerder dit jaar op het podium van Hedon tijdens de finale van De Doorbraak, dé popprijs van Overijssel.

Meer op MyspaceTwitter en Facebook.

The Information

The Information stond in 2009 na 2 optredens al op Eurosonic te staan. Een half jaar later begon de Meppelse band aan de opnames van hun eerste demo. Interactie met het publiek was duidelijk minder dan bij Sideditch en ook aan de geluidsmix ontbrak het nodige. Afwisselend goede nummers door werk, waaraan nog verder gesleuteld moet worden. Meer over de band vind je op Twitter.

Are You A Lion speelt Amerikaansgeoriënteerde, alternatieve rootsrock, maar voor mij helaas te laat deze avond. Ik heb de heren dus moeten missen. Volgende keer beter.