Geen vakantie zonder voldoende leesvoer

Niet dat ik het lezen van romans of de nieuwste vakliteratuur beperk tot vakantiedagen of de spreekwoordelijke regenachtige herfstavonden, maar toch ligt er elke zomer een stapel boeken klaar om de vakantieperiode na de activiteiten overdag in de omgeving ook te besteden aan de hobby lezen. Marco Derksen was me met zijn Welke boeken neem jij mee op vakantie? dit jaar voór. In augustus 2006 had ik ook eens zo’n lijst op de blog gezet, vorig jaar in Zweden m’n toren meegenomen en in de 14 dagen uitgelezen boeken gefotografeerd. Hierbij de 2010 voorraad. Dan weet je ook weer welke recensies je in de komende weken kunt verwachten.

Fictie

Non-fictie

Opvallend afwezig deze zomer zijn boeken over projectmanagement, leiderschap, social media, marketing, psychologie, neurologie. Best ontspannend 🙂