Hawk Nelson – Hawkology

Hawkology_A_Hawk_Nelson_AnthologyDe Amerikaanse punkrock band Hawk Nelson bracht vorige maand een 3CD anthology uit. Een dergelijke best of uitgave laat bij mij alarmbellen rinkelen. Is het een zwanenzang? Is het de vorige platenmaatschappij die commercieel belang heeft bij het exploiteren van de bij hen beheerde liedjes? Afijn, de band speelde 5 juni nog tijdens de EO-Jongerendag en ook dat geeft weer een klik bij het Nederlandse publiek. Hawkology is een slimme compilatie van Letters To The President (2004), Smile, It’s The End of The World (2006) en Hawk Nelson Is My Friend (2008) in een nieuw hoesje, maar zonder extra’s, remixes, nooit eerder uitgebrachte songs, of iets dergelijks.


Voor nieuwe fans een leuke package deal, voor anderen: totaal overbodig, hoe leuk de band het in de podcast ook presenteert.