Kennismaken met Esterlyn en Kimberley Locke

Esterlyn

Esterlyn uit Boise, Idaho noemt zichzelf een worship, maar een radiopotente pop/rockband is wat mij betreft een betere aanduiding.  Esterlyn bestaat uit Luke Caldwell (zang, gitaar), Joel Roberts (gitaar), Shawn Myers (bas) en Josh Carlson (drums). Ze tekenden een contract met Rooster Records in 2006 met Lamps (2008) en de iTunes top-10 bereikende Mending the Meaning Acoustic EP (2009) als resultaten.

Beide albums kun je via Noistrade.com momenteel gratis in MP3 formaat krijgen met een tweet/facebook vermelding of e-mail aan vrienden als tegenprestatie.

Met We All Need (geschreven met Stellar Kart‘s Adam Agee) heeft de band veel aandacht van radio- en televisiezenders gekregen. De heren tourden al met Kutless, Disciple, Stellar Kart, Thousand Foot Krutch en speelden op festivals als Creation Festival, Spirit West Coast en het Ichthus Music Festival. In de loop van dit jaar moet een nieuw album uitkomen, de opnames zijn in volle gang.

Verder kennismaken kan op Myspace, Twitter, Facebook, Youtube, iLike en Last.fm.

Kimberly Locke

Kimberley Locke was finaliste in American Idol, scoorde in 2004 een hit met 8th World Wonder, het eerste succes na het tekenen van een platencontract met Curb Records. I Could, Up On The Housetop,  Jingle Bells en Change volgden. De dance remixes van Change werden topten de Billboard Club Play charts. In 2005 schreef ze zelf mee aan haar 12 songs tellende album Based On A True Story. Een volgende stap was een 100 dagen toewijding aan Jenny Craig en de Celebrity Fit Club 5 om radicaal af te vallen. Based On A True Story nam anderhalf jaar in beslag om te schrijven en op te nemen. In 2007 volgde Christmas, waarna het wat stil werd.

Kimberley heeft een contract gesloten met Media Meld Studios om de nieuwe reality tv-serie Making the Curve te produceren, om andere vrouwen met overgewicht te begeleiden om samen een popgroep te vormen. Strobe Light, haar nieuwe single werd geproduceerd door Idol’s Randy Jackson en ligt sinds 16 maart 2010 in de winkels.

Verder kennismaken met Kimberley Locke kan op Myspace, Twitter, Facebook en Youtube.