Adie Camp – Just You & Me

Adie Camp, in 1981 als Adrienne Liesching in Zuid-Afrika geboren, was jarenlang de frontvrouw van rockband The Benjamin Gate, voordat het einde van de band in 2003 zo ongeveer samenviel met haar huwelijk met  singer/songwriter Jeremy Camp. Samen heeft het stel 2 geadopteerde dochters uit de Oekraïene, en dus is de work/life balance een continu aandachtspunt in de achterliggende 7 jaar. In 2006 bracht Adie haar solo-debuutalbum Don’t Wait uit. Nu, bijna 4 jaar later is de opvolger Just You & Me,  dat met 10 liedjes meer dan voorheen in de worship categorie valt.

De eerste single, Where Could I Go start krachtig. Hoewel uitzonderlijk in het over geheel rustgevende album heeft All I Need I You een Hillsong United arrangement, niet toevallig vergezeld met 2 andere Hillsong United covers, Soon (geschreven door Brooke Fraser Ligertwood), dat volgt op Love Come Down,  en Oh You Bring. De originelen vind je op het vorig jaar verschenen Across The Earth: Tear Down The Walls. Nog tijdens de opnamen had Adie een miskraam, maar keerde na een korte break weer terug in de studio en nam Shelter op. Het lied spreekt van de behoefte aan God in moeilijke tijden, maar ook de rotsvaste hoop die het geloof geeft. De cover van Leeland‘s Beautiful Lord (origineel op hun Sound Of Melodies album). Voor liefhebbers van Bethany Dillon, Christy Nockels, Sara Groves en Michelle Tumes, is Adie Camp’s Just You & Me een waardevolle aanvulling.

Verder kennismaken kan bijvoorbeeld op Myspace, Facebook en Twitter.

Liesching,