Lara Landon – Beloved

      1 Comment on Lara Landon – Beloved

LaralandonBelovedPopalbums zijn tegenwoordig een zeldzaamheid in de christelijke muziekindustrie. Nieuwkomer singer/songwriter Lara Landon die door veteranen Michael Omartian, Robert Beeson, Terry Christian, Jeremy Bose, Zod Lounge en Jason Ingram geproduceerde liedjes presenteert, verdient daarom de aandacht. Een volwassen Rachael Lampa was mijn eerste associatie, direct bij opener For The First Time (hervonden liefde) en de power ballad Closer (het wandelen met God), compleet met strijkerstrio Annie, Alex & Ben Wolaver. The Presence of Love is smullen. Na het mid-tempo Better het om dance remixes vragende Lift Me Up, dat in de huidige vorm evenals veel andere tracks rijp voor airplay is. Let It Go loopt over in de aanbidding in For You Lord. De piano leidt Come To Me in, het warme stemgeluid van Lara blijft trekken. De nuchterheid in I Believe “Sometimes I must admit, I think I’m crazy for following a man I’ve never seen and shaping my whole life around some old book. Even so I believe.” Heart of my Heart is opnieuw een pracht ballad. De titeltrack verhaalt over de onovertroffen liefde van God. Innocence roept – klassiek – Run, Run, Run Little Girl (als je hulp zoekt, wil God je Helper zijn). De Wolaver familie met hun violen zijn terug bij de afsluiter Starting Again. Opgeteld 10 ballads en 2 up-tempo nummers zonder je 1 moment te vervelen. Landon heeft klasse. Het debuutalbum, een half jaar na de 5-song EP Love/Majestic is terecht en vraagt om een vervolg.