TobyMac – Alive and Transported (CD/DVD)

De live registratie van TobyMac‘s Portable Sounds tour is indrukwekkend! Met de Diverse City Band weet ex-DC Talk lid Toby McKeehan een geweldige live show neer te zetten, waarin alle elementen van zijn rock, hip-hop, soul en pop samensmelten tot een energiek optreden. Op Jesus Freak in een alternatieve setting na is zijn oude band DC Talk ook helemaal niet meer nodig. Op eigen kracht knalt TobyMac uit je stereo, en in deze nog beter 5.1 of zelfs DTS 5.1 versterker. En dat is de opname meer dan waard, evenals een zo groot mogelijke projectie van de beelden. Je bent gewaarschuwd: slechts zelden kijk je langer dan een seconde naar hetzelfde beeld.

De vaart zit er met hits als Ignition, Made To Love, Extreme Days, Irene, I’m For You en Diverse City enorm in. En ondanks dat vindt Toby tijd om zich te verkleden. Boomin’ en No Ordinary Love ontbreken niet, evenmin als Love Is In The House en Lose My Soul. Met een blazerssectie, scratches, zangeres Nirva Ready, BGV’s en dansers is de band duidelijk een hechte groep die ervoor gaat. Het pakket bestaat uit een audio CD van het optreden in Houston, de DVD met de concertregistratie, opties voor de geluidsmix en een behind the scenes, waar je de band ziet oefenen, TobyMac de songs motiveert en je meeleeft naar het optreden toe.