Phil Wickham – Singalong

      1 Comment on Phil Wickham – Singalong

Phil Wickham nam 9 mei in Portland, Oregon, live materiaal op van zijn drie eerdere albums, Give You My World (2003), Phil Wickham (2006) en Cannons (2007) en voorzag ze letterlijk van publiek op de cover en releasde hem in eigen beheer gratis als download via z’n eigen website .Instrumentarium is beperkt tot Wickham’s gitaar, en toch is een luisterwaardige mix van oude gezangen (zoals How Great Thou Art, Come Thou Fountain, It is well with my soul en I Have Decided to follow Jesus) en eigen liedjes (van Beautiful, Cannons, Divine Romance en I Adore You).De singelong met publiek bevat korte intermezzo’, zoals I Adore You, Nothing But The Blood, Messiah en I Have Decided to follow Jesus van een halve tot anderhalve minuut, maar ook volledige songs, zoals Jesus, Lord of Heaven, True Love en Divine Romance.

Dit bijzondere unplugged, live initiatief is natuurlijk perfect voor de binding met je doelgroep. En van lofprijs en aanbidding met een grote groep medegelovigen gaat over het algemeen meer uit dan het alleen beluisteren van een worship CD. Wickham legt in onderstaande video zelf de bedoeling van Singalong uit.

{youtube}BWdmQK_sHb8{/youtube}